SUZAN DELFANI

MINDER TIJD KWIJT AAN MIJN ADMINISTRATIE

Voordat ik met ZCORE ben gaan werken deed ik alles met de hand. Ik schreef een bonnetje uit als een klant iets kocht in mijn altelier en boekte dat daarna in mijn boekhouding. Daarnaast beheerde ik mijn webwinkel apart. Dat is nu verleden tijd. Met ZCORE kan ik mij volledig concentreren op mijn vak Edelsmid. Wanneer ik iets verkoop registreer ik dat via de kassa en de verkoop wordt automatisch in mijn boekhouding verwerkt. Ik hoef alleen nog mijn inkopen te boeken. Superhandig én tijdsbesparend.

logo_kassabon

INTEGREER ZCORE MET UW BOEKHOUDING

Suzan Delfani heeft gekozen voor ZCORE inclusief de boekhoudmodule van q-invoice. Dat betekent dat iedere verkoop automatisch naar de juiste grootboekrekeningen in het boekhoudpakket wordt geboekt. ZCORE integreert ook met andere boekhoudprogramma’s waaronder Exact, Twinfield en Davilex. Gebruikt u een ander boekhoudprogramma? Informeer dan naar de mogelijkheden om uw boekhoudprogramma met ZCORE te integreren.

WEBSITE

Voor Suzan Delfani heeft ZCORE Plus opgezet. Daartoe hebben we een website op maat ontwikkeld, inclusief visuals zoals de headers en fotografie.

Suzan Delfani heeft ervoor gekozen om haar boekhouding te automatiseren via Zcore. Vanuit de kassa registreert Suzan de verkopen die direct naar de juiste grootboekrekeningen worden doorgeboekt.

UW BOEKHOUDING ZELF DOEN

Zelf uw boekhouding doen hoeft niet moeilijk te zijn. Met q-invoice heeft u in elk geval een goede basis en bepaalt u zelf hoeveel u zelf doet en waar u uw boekhouder bij betrekt. Maak bijvoorbeeld zelf uitgebreide rapportages en deel deze met uw boekhouder. Of geef uw boekhouder toegang tot ZCORE. Alle benodigde informatie kan vanuit de boekhoudmodule worden geëxporteerd naar bijvoorbeeld Excel zodat uw boekhouder de transacties kan importeren in zijn boekhoudprogramma.

VAN KASSA OF WEBWINKEL NAAR BOEKHOUDING

Binnen ZCORE worden uw verkopen (via de kassa én webwinkel) direct doorgeboekt naar de boekhouding. U hoeft alleen nog uw inkopen te boeken. Uw boekhouder kan vervolgens de jaarrekeningen opmaken. Op die manier bespaart u veel tijd én geld.

BTW-AANGIFTE

Via Q-invoice kunt u automatisch uw BTW rapportage opstellen. Alle verkopen, vanuit uw winkel én vanuit uw webwinkel, worden automatisch doorgeboekt naar de boekhouding. De BTW wordt geregistreerd aan de hand van het BTW-percentage waaronder de verkoop is geregistreerd. De BTW over de inkoop wordt berekend aan de hand van de inkopen die u zelf invoert en het BTW-percentage dat u hanteert bij het inboeken van de inkopen.

BANKAFSCHRIFTEN

Via de boekhoudmodule worden betalingen geboekt. Via het debiteuren/crediteuren rapport is te allen tijde te bepalen welke posten nog openstaan.

RESULTATENREKENING

Wanneer u ZCORE inclusief de boekhoudmodule gebruikt dan kunt u altijd de resultatenrekening opstellen. Daarop staan al uw verkopen, uitgesplitst naar de juiste omzetgroepen en uw kosten, uitgesplitst naar de juiste kostengroepen. Onderaan het rapport vindt u het resultaat. U heeft dus altijd inzichtelijk wat uw omzet en kosten zijn en waar die omzet en kosten vandaan komen.

INKOOPFACTUREN

Zoals aangegeven worden alle verkopen automatisch doorgeboekt naar uw boekhouding. De inkopen worden afzonderlijk ingevoerd. Dat is op zich niet veel werk want u kunt eenvoudig eerdere facturen dupliceren en meestal heeft u maandelijks dezelfde soort inkopen. Wanneer u een factuur dupliceert worden de boekingsregels, inclusief de grootboekrekeningen gekopieerd. U hoeft dus alleen het factuurnummer, het bedrag en eventueel de omschrijving aan te passen.

KASBOEK

Suzan Delfani haalt regelmatig bedragen uit kas om de lunch of andere inkopen mee te bekostigen. Deze uit-kas-transacties worden via de kassa geregistreerd. ZCORE bevat een kasrapport waar het beginsaldo van de kas wordt gesaldeerd met de inkomsten per kas en de uitgaven per kas. Het eindsaldo is het bedrag dat in kas behoort te zijn. Het rapport laat precies zien welke kosten zijn gemaakt. Aan de hand van dit rapport kunt u maandelijks de kastransacties in uw boekhouding verwerken.

OVERIGE FUNCTIONALITEIT

Suzan Delfani heeft uiteraard de beschikking over alle ZCORE functionaliteit zoals de kassa, productbeheer, klantbeheer, mailingmodule en nog veel meer. Voor een compleet overzicht verwijzen we naar de case van Schoenmakerij Heubel waar uitgebreid beschreven is hoe een en ander werkt en wat het systeem allemaal biedt.

lees hier hoe Schoenmakerij Heubel ZCORE gebruikt.

ZCORE SUPPORT

Wanneer er vragen zijn dan worden deze gesteld via de ZCORE helpdesk. Deze bevat een ticketsysteem zodat ook de status van een probleem kan worden gezien.

LIVE DEMO

Wilt een demo zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?

Lievelinge

lievelinge • maatwerk • maatwerk cases

CATERING| FEESTEN & PARTIJEN

De Lievelinge is niet zomaar een camping die ook zeer in trek is voor grote bruiloften en partijen. Met ZCORE zijn alle processen daaromtrent geautomatiseerd

TANO BV/BA

maatwerk cases • tanobvba

AUTOVERHUUR | AUTO-ONDERDELEN

Tano verhuurt auto’s, bussen en vrachtwagens. Via de webwinkel verkoopt Tano auto-onderdelen. Met ZCORE worden alle processen

AZ Onderdelen | Onderdelenwinkel

az-onderdelen • cases

RETAIL | AZ-ONDERDELEN

AZ-Onderdelen verkoopt meer dan 5000 verschillende onderdelen elektrische onderdelen vanuit de winkel in Maastricht én vanuit de webwinkel.

Dreumeland

Dreumeland

YOGACENTRUM

Dreumeland is een centrum voor ouders die via yoga en dans een band opbouwen met hun kind. Via ZCORE beheert  Dreumeland al haar adminstratieve processen.

Soeters Car Electronics

maatwerk • soeters

INBOUWCENTRUM

Bij Soeters kunt u uw autoradio, navigatie of telefoonsysteem laten inbouwen in uw auto. Soeters gebruikt ZCORE voor alle administratieve- en planningsprocessen.

Kris Wolf | Damesmode

cases • kris wolf

DAMESKLEDING

Kris Wolf is een dameskledingwinkel in Maastricht. Kris Wolf verkoopt kleding vanuit haar winkel (kassa). ZCORE heeft de website van Kris Wolf gebouwd én ontworpen.