ALLES ONDER ÉÉN DAK

ZCORE kan u ook helpen bij het grafisch ontwerp van uw communicatie, het verzorgen van maatwerk of het uitvoeren van drukwerk.
Wilt u beter gevonden worden op Internet? ook daar hebben we alle kennis en tools voor in huis.
U heeft 1 aanspreekpunt en wij ontzorgen u van a tot z.

webdesign & grafisch ontwerp

Wanneer u voor ZCORE Plus kiest dan bouwen wij een website/webwinkel op maat. U levert zelf de afbeeldingen en content aan of u laat dat door ons verzorgen. Wanneer u kiest voor de laatste optie dan verzorgt onze ontwerpafdeling tegen meerkosten het ontwerp van uw website. Ook is het mogelijk om uw huisstijl vorm te geven of te restylen.

ontwerp & productie van instore communicatie

Met ZCORE heeft u alle instrumenten in handen om de relatie met klanten die in uw winkel komen online uit te bouwen. Goed ontworpen Instore communicatie die past bij uw winkel is daar een belangrijk hulpmiddel bij.

Kris Wolf drukwerk

september 8, 2016
maatwerk

Iedere onderneming is anders. Maar ZCORE is makkelijk aan te passen aan uw situatie. Ons team kan voor iedere situatie de juiste oplossing creëren. Voor Soeters car Electronics  in Maastricht hebben we veel maatwerk ontwikkeld waaronder een planningssysteem, koppeling met affiliate database en offerte-traject. Voor camping de Lievelinge hebben we een offerte-systeem ontwikkeld waarbij een op maat gemaakte offerte wordt gegenereerd.

Lievelinge

lievelinge • maatwerk • maatwerk cases

Soeters Car Electronics

maatwerk • soeters
drukwerk

ZCORE kan ook uw drukwerk verzorgen. Bijvoorbeeld voor uw instore communicatie of gevelaankleding. Hieronder vindt u voorbeelden van drukwerk dat we voor diverse bedrijven hebben verzorgd:

Listen to Lis

drukwerk

Green Bridges infographics

drukwerk

Anouk de Boer drukwerk

drukwerk

24 Inline drukwerk

drukwerk
zoekmachine-optimalisatie

De vindbaarheid van uw website is natuurlijk essentieel. ZCORE kan u daarbij helpen.
Van het optimaliseren van uw website tot het inzetten van Social Media om uw vindbaarheid te verhogen.
Hieronder ziet u een overzicht van de methoden en technieken die zij inzetten om uw website beter vindbaar te maken.

 • Zoekwoordanalyse
  Iedere Zoekmachine-optimalisatie begint bij het definiëren van de juiste zoekwoorden. ZCORE gebruikt hiervoor de keyword-planner van Google. Hierin kunnen we zien hoeveel zoekopdrachten er per maand voor bepaalde zoekwoorden gelden en wat de concurrentie op die zoekwoorden is.
 • Google Analytics
  Iedere website of webwinkel wordt gekoppeld aan Google Analytics zodat u precies kunt zien hoeveel bezoekers uw site trekt, welke pagina’s het meest bekeken worden en alle andere statistieken die Google Analytics levert.
 • Google webmaster tools
  Het is belangrijk om te weten op welke zoekwoorden u wordt gevonden. Dit kunt u bekijken via de zogenaamde Google webmaster tools.
 • On-site SEO
  Onder on-site SEO worden alle werkzaamheden op uw website verstaan die aan een betere vindbaarheid bijdragen. Iedere pagina op uw website moet worden voorzien van een titel, meta-omschrijving en alle afbeeldingen dienen ook voorzien te worden van zoekwoorden en beschrijvingen.
 • Off-site SEO
  Onder off-site SEO verstaan we alle werkzaamheden buiten uw website die bijdragen aan een betere vindbaarheid. Voorbeelden zijn de inzet van sociale media of het gebruiken van third party websites zoals bijvoorbeeld Youtube om uw content op te plaatsen. ZCORE kan u hierover adviseren en/of nemen al het werk hieromtrent uit handen.
 • Google Adwords
  ZCORE kan ook uw Adwords-campagne opzetten. Via Adwords koopt u zoekwoorden in en heeft u een gegarandeerde plaats in de Top10 van Google. Wij kunnen u over het gebruik van Adwords adviseren en/of nemen al het werk voor u uit handen.

DIRECT AAN DE SLAG MET ZCORE

Nadat ZCORE is geactiveerd kunt u direct aan de slag.

Zelf aan de slag

ZCORE bevat handleidingen en instructievideo’s waarmee u direct zelf aan de slag kunt. U zet zelf uw producten en voorraad op, importeert klanten, richt uw webwinkel in en verzorgt zelf de set-up van het systeem.

Laat ons u helpen

Wilt u geen omkijken hebben naar het opzetten en instellen van ZCORE? Wij zorgen ervoor dat uw voorraad en klanten worden ingeladen, uw webwinkel draait en alles wordt opgezet zodat u volledig ontzorgd wordt.

Ik weet het niet

Misschien dat u bepaalde zaken zelf kan doen of u heeft specifieke wensen waarvan u niet weet of dit met ZCORE mogelijk is. Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen bepalen hoe u het snelst alles opgezet krijgt.

DE MENING VAN ONZE KLANTEN

INTERESSANTE INCENTIVES VOOR MIJN KLANTEN

Ik gebruikte al jaren hetzelfde kassasysteem waar al mijn producten in stonden. Doordat ik van het introductie-aanobod van ZCORE gebruik kon maken zijn al mijn producten uit het oude systeem geïmporteerd in ZCORE. Nadat ik deze lijst had opgeschoond kon ik aan de slag. Het leren van het kassa-systeem was in een half uurtje gebeurd. Voor mij zit de echte winst in de mogelijkheden binnen ZCORE om meer uit mijn bestaande klanten te halen. Door het gebruik van couponcodes die onderaan iedere kassabon worden geprint, bestellen klanten veel eerder online.

Edith Keijzer
Edith Keijzer AZ Onderdelen
DAGELIJKS OP DE HOOGTE

In mei 2015 hebben wij onze tweede winkel in Maastricht geopend: de Bloombar. Aangezien ik graag inzicht wilde hebben in de dagelijkse omzet hebben we gekozen voor ZCORE. Ons personeel wist binnen 5 minuten hoe ze de kassa konden gebruiken en via het ZCOREBOARD heb ik toegang tot alle informatie die ik nodig heb voor mijn inkoop en administratie. De volgende stap is om ZCORE te koppelen aan onze boekhouding zodat ik me nog meer kan focussen op zaken die geld opleveren in plaats van kosten.

Michel Smeets
Michel Smeets Frissen Pieters
GEEN TIJD MEER KWIJT AAN ADMINISTRATIE

Mijn winkel in de Rechtstraat in Maastricht bestaat eigenlijk uit twee winkels. Ik verkoop dansschoenen onder de naam Mipasion en damesmode onder de naam Arice. Vroeger deed in de administatie met de hand en hadden we geen kassa. Ik was iedere maand zeker 4 dagen bezig met de boekhouding en BTW-aangifte. Met ZCORE is dat verleden tijd. Met een druk op de knop weet ik precies wat ik heb verkocht en welke BTW ik moet afdragen. Ik bespaar niet alleen tijd en geld, maar verkoop ook meer door de fantastische loyalty module.

Annemie Franssen
Annemie Franssen Arice Damesmode
NOOIT MEER BALANSEN

Wij zijn een van de eerste klanten van ZCORE en gebruiken vrijwel alle functionaliteit van het systeem. Al onze producten en variaties zitten in de database en via de barcodescanner registreren we snel en eenvoudig de verkopen in onze winkel. Daardoor hebben real-time inzicht in onze voorraad waardoor we aan het einde van het jaar de voorraad nooit meer hoeven te inventariseren. Dat kostte ons vroeger zeker een week aan het begin van het nieuwe jaar. Nu starten we het jaar vrolijker want we zagen er altijd tegenop.

Kris & Sylvie Wolf
Kris & Sylvie Wolf Kris Wolf Womans Wear

ZCORE OFFLINE

In geval dat het Internet uitvalt kunt u gewoon blijven werken met de kassa. Via het ZCOREBOARD heeft u altijd de laatste backups bij de hand en kunt u uw database synchroniseren.