BOEKHOUDING

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE BOEKHOUDER? KIES VOOR ONZE PARTNER ADMIN4YOU

Als u op zoek bent naar een nieuwe boekhouder, laat dan uw administratie verzorgen door onze partner Admin4You.  Admin4You verzorgt de boekhouding van meer dan 100 bedrijven door heel Nederland. Maar ZCORE integreert ook eenvoudig met de meest gangbare boekhoudpaketten zoals Exact, Unit4, Twinfield en andere paketten. Dus heeft u al een boekhouder of doet u uw boekhouding zelf met een reeds bestaand pakket? Informeer dan naar de mogelijkheden om ZCORE te integreren met uw boekhoudpakket.

Mocht ZCORE niet integreren met uw huidige boekhoudpakket, geen probleem Standaard kunt u uit ZCORE alle verkopen exporteren in allerlei formaten zodat u de informatie zo in uw eigen boekhouding kunt importeren.

ZCORE OFFLINE

In geval dat het Internet uitvalt kunt u gewoon blijven werken met de kassa. Via het ZCOREBOARD heeft u altijd de laatste backups bij de hand en kunt u uw database synchroniseren.

ADMIN4YOU NEEMT ALLES UIT HANDEN

Wanneer u ervoor kiest om uw boekhouding te laten verrichten door Admin4You, dan wordt alles voor u geregeld. U hoeft alleen uw inkoopfacturen up te loaden. Admin4You doet de rest en stuurt u de aangifte toe. Amin4You verzorgt uw BTW-aangiftes, resultatenrekening, jaaraangifte en indien gewenst persoonlijke aangiftes.

U betaalt net zoals bij ZCORE een maandelijks bedrag en komt niet voor verrassingen te staan.

GA NAAR DE WEBSITE VAN ADMIN4YOU

boekhouding

VERKOPEN AUTOMATISCH DOORGEBOEKT

Als uw bestaande boekhouding geïntegreerd wordt via een bestaande plugin dan worden alle verkopen in ZCORE automatisch doorgeboekt naar de boekhouding. De producten in uw boekhouding worden gekoppeld aan een grootboekrekening zodat de omzet op de juiste rekening wordt geboekt. Uw inkopen en financiële mutaties (zoals lonen en afschrijvingen) boekt u zelf. Uw boekhouder hoeft enkel nog maar de controle uit te voeren. Zo bespaart u tijd en geld.

boekhouding

THIRD PARTY INTEGRATIES

Voor de meeste bekende boekhoudprogramma’s bestaan er integraties met ZCORE. Bekende paketten waarmee ZCORE integreert zijn: Exact, Twinfield, Unit4, E-boekhouden, Yuki, Q-invoice en Moneybird. Staat het boekhoudprogramma dat u gebruikt hier niet tussen? Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken of er een bestaande koppeling bestaat.

boekhouding

EXPORTEREN EN IMPORTEREN

Wanneer u een boekhoudprogramma gebruikt waarvoor geen integratie voor handen voor is, dan kunt u altijd eenvoudig alle omzet die u in ZCORE boekt (via Point of Sale, webwinkel of orderscherm) exporteren in een door u gewenst formaat. Bijvoorbeeld een spreadsheet dat u kunt ‘inlezen’ in het boekhoudprogramma dat u gebruikt.

Mocht u een speciaal formaat willen om de omzet in te boeken, dan kunnen wij dit altijd op maat voor u maken.

boekhouding

SUPPORT

Onze supportafdeling weet alles van de integratie en de basisbeginselen van uw boekhouding. Wanneer u support wilt hebben met betrekking tot boekhoudkundige aspecten dan staat  onze support-desk altijd voor u klaar.

LIVE DEMO

Wilt een demo zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?

DEZE KLANTEN ZIJN OVERGESTAPT NAAR ADMIN4YOU

SPANNEND OM VAN BOEKHOUDER TE WISSELEN

Het veranderen van boekhouder is iets dat je niet snel doet. Maar toen ZCORE mij voorstelde aan Luc Kooijman van Admin4You kreeg ik toch een goed gevoel. Het feit dat ik niets meer hoef te doen en dat Admin4You in directe verbinding staat met ZCORE waren voor mij doorslaggevend. Inmiddels is het een jaar geleden dat ik ben overgestapt en ik heb daar zeker geen spijt van.

Karin Beumer
Karin Beumer Dreumeland
VROEGER DEED IK MIJN BOEKHOUDING ZELF

Ik deed mijn boekhouding altijd zelf, maar dit ging mij steeds meer tijd kosten. Ik ben door ZCORE in contact gekomen met Admin4You en nu doen zij al mijn aangiftes. Niet alleen zakelijk, maar ook mijn privé-aangiftes. Luc Kooiman adviseert en zorgt ervoor dat ik altijd ‘up-to-date’ ben met mijn aangiftes en nooit teveel betaal. Voor iedereen die overweegt een andere boekhouder te kiezen adviseer ik Admin4You in combinatie met ZCORE van harte aan.

Suzan Delfani
Suzan Delfani Suzan Delfani Edelsmid
ENORME BESPARING OP MIJN BOEKHOUDKOSTEN

Ik heb 20 jaar bij dezelfde boekhouder gezeten. De rekeningen die ik jaarlijks moest betalen waren dusdanig dat ik op een gegeven moment ben gaan kijken naar alternatieven. Ik heb kennis gemaakt met Luc Kooiman en dat voelde meteen goed. Admin4You haalt mijn omzet direct uit ZCORE en ik heb geen omkijken naar mijn aangiftes.

Patrick Heubel
Patrick Heubel Schoenmakerij Heubel