PRIJZEN

ALLE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF

onbeperkt aantal verkopen, producten, klanten en mailings

zcore
BASIC
€50 per maand
Point of Sale
Verkopen
Producten **
Klanten
Mailing
 
 
 
 
betalingen via pin of kontant
* geen bulk-edit module
ADVANCED
€75 per maand
zoals ZCORE basic
+
bulk-edit
snel-invoer nieuwe producten
 
 
 
 
 
betalingen via (ideal, credit card, etc.)
€7,50 p/m per extra locatie
PLUS
vanaf + €150 per maand *
zoals ZCORE Basic of Advanced
+
website
webwinkel
import van uw voorraad
import van uw contacts
configuratie ZCORE
maatwerk
 
* maandbedrag afhankelijk extra modules en functionaliteit
* set-up kosten afhankelijk van hoeveelheid maatwerk

Alle communicatie wordt versleuteld met de laatste encryptietechnieken

INTEGREER ZCORE MET UW BOEKHOUDING

Via ZCORE registreert u uw online- en winkelverkopen. U draait dagrapportages uit en beheert eenvouding uw voorraad. Om uw processen nog verder te automatiseren kunt u ervoor kiezen  om ZCORE te integreren met de boekhouding. Dat betekent dat alle verkopen automatisch naar de juiste grootboekrekeningen worden doorgeboekt in uw administratie. ZCORE adviseert Q-invoice, maar u kunt in de meeste gevallen ook uw bestaande boekhoudprogramma gebruiken.

De kosten voor de integratie met Q-invoice bedragen €30 p/m. De kosten voor de integratie met andere boekhoudprogramma’s zijn op voorhand niet te geven. Neem daarvoor contact met ons op.

ZCORE PLUS: WIJ NEMEN ALLES UIT HANDEN

Wanneer u voor ZCORE Plus kiest hoeft u zich geen zorgen te maken over de implementatie en set-up. Wij werken voor zover nodig bij u op locatie en zorgen ervoor dat het systeem volledig op uw situatie wordt afgestemd inclusief:

 • Installatie hard- en software
  Wij zorgen ervoor dat alle randapparatuur zoals bonprinter, barcodescanner en barcodeprinter worden aangesloten en alle software wordt geïnstalleerd.
 • Set-up ZCORE
  Wij zorgen ervoor dat alle elementen binnen ZCORE zoals de kassabon, instellingen webwinkel, uw facturen en alle andere instellingen conform uw wensen worden ingesteld.
 • Invoeren voorraad product
  Wij zorgen ervoor dat uw voorraad product wordt ingevoerd. Dit kan door uw voorraad te importeren vanuit uw bestaande systeem of de voorraad handmatig in te voeren.
 • Importeren contacten en andere gegevens
  Wij importeren alle relevante gegevens zoals contacten vanuit uw bestaande systemen. Wij richten de mailingmodule in en zorgen dat alle mailinglijsten compleet zijn.
 • Bouw website en webwinkel
  ZCORE ontwikkeld in samenwerking met u uw website en integreert de ZCORE webwinkel. We sluiten het betaalsysteem aan en zorgen ervoor dat u direct van start kunt.
 • Maatwerk
  Wanneer het nodig is een extra rapport toe te voegen of een onderdeel van ZCORE aan te passen, dan zorgen wij ervoor dat dit gebeurt.
 • Training en opleiding
  Nadat alle systemen zijn opgezet en getest trainen we u en uw personeel. U leert hoe u de kassa gebruikt, hoe u nieuwe voorraad registreert of andere zaken binnen het systeem werken.

ZCORE OFFLINE

In geval dat het Internet uitvalt kunt u gewoon blijven werken met de kassa. Via het ZCOREBOARD heeft u altijd de laatste backups bij de hand en kunt u uw database synchroniseren.