document_attachments_header

Koppel documenten aan uw klantaccounts

Met deze add-on kunt u documenten en bestanden zoal pdf-jes, video’s of andere bestanden koppelen aan de orders van uw klanten.

Functionaliteit

  1. Koppel eenvoudig allerlei bestanden aan de orders van uw klanten (geen limiet op het aantal bestanden)
  2. klanten kunnen de documenten downloaden op hun klantenpagina’s
  3. u stelt zelf in wanneer een bestand beschikbaar is (status order)
  4. stel de periode in dat het betand bechikbaar i voor download
  5. stel automatiche notificatie emails in op die uw klanten informeren dat een bestand te downloaden is

Iedere klant kan de bestanden die u heeft gekoppeld downloaden via de eigen klantenpagina op uw website via een extra tab ‘Downloads’.

Koppel bestanden aan producten

U kunt naast het koppelen van bestanden aan bestellingen ook bestanden koppelen aan producten. U kunt er ook voor kiezen om deze bestanden te koppelen aan de order wanneer de order een bepaalde status bereikt. U kunt per bestand de periode instellen dat het bestand beschikbaar is.

Bulk edit

U kunt als beheerder meerdere producten tegelijkertijd van download voorzien. Ofwel door een categorie te kiezen, ofwel door individuele producten te selecteren.

Stuur bestanden mee met een email

U kunt email templates opzetten die een attachment bevatten en die automatisch verstuurd (kunnen) worden op het moment dat een order wordt geplaatst of wanneer de klant betaald heeft of wanneer de bestelling een bepaalde status bereikt.

Klantbevestiging, feedback en admin email notificaties

Voor elke attachment die aan een order is gekoppeld, kan de shopmanager de volgende opties activeren: “customer feedback”, “goedkeuring van de klant ‘en “selectieve feedback”. Deze laatste optie zal het feedback veld alleen verplicht maken als een specifieke waarde is geselecteerd. De beheerder kan ook de optie inschakelen om een e-mail bericht te sturen wanneer een gebruiker feedback op een bijlage geeft én de klant op de hoogte stellen als er een document aan een order is gekoppeld.

Bulk attachments

U kunt u een CSV-bestand om attachment in één keer te koppelen aan meerdere orders. LET OP: Deze functie werkt alleen met externe links. Bestanden worden niet gekopieerd op de lokale server.

Aantal attachments

U kunt direct vanuit de bestellijst zien hoeveel bijlagen er aan bestellingen zijn gekoppeld en u kunt die bijlagen in buk verwijderen!

WCAM

WCAM

Notificatie email

WCAM

Voor meer informatie en prijzen neem contact met ons op.