DE HAAN WERKEN

VEEL TIJD EN GELD BESPAREN

Vroeger was ik veel tijd kwijt aan het maken van offertes.  Met de ZCORE offertemodule maak ik nu offertes in een handomdraai. Én ik kan direct een lijst met inkopen uitdraaien. Ik bespaar zeker 70% aan tijd ten opzichte van vroeger. En of het nu komt doordat ik mijn offertes sneller aanbied of dat klanten het fijn vinden dat ze alles via mijn website kunnen doen, het percentage offertes dat uiteindelijk leidt tot een opdracht is ook ruim 30% gestegen. Bovendien betalen klanten sneller doordat alles online kan.

Marco de Haan

VAN OFFERTE TOT VERWERKING IN DE BOEKHOUDING

De Haan gebruikt ZCORE om offertes op te stellen en facturen te maken. Iedere klant kan via de website inloggen en alle documenten en facturen vinden via het klantportaal. Dus bijvoorbeeld ook de bouwtekeningen of andere relevante projectdocumenten.

ZCORE heeft ook de huisstijl van de Haan Werken ontwikkeld.

WEBSITE

ZCORE heeft de website van de Haan Werken gebouwd en vormgegeven.

Bij ZCORE hoort een website met ordersysteem. Indien u een website heeft waar u tevreden mee bent, dan bouwen we exact na. Wilt u een nieuwe website, dan kunnen we die ook voor u bouwen en vormgeven. Kijk onder het menu diensten voor voorbeelden.

KLANTEN

Voordat de Haan werken een offerte maakt worden eerst alle klantgegevens ingevoerd. Met het invoeren van de gegevens wordt ook direct een klantaccount aangemaakt waarmee de (potentiële) klant kan inloggen op de website en offertes kan inzien en facturen kan betalen.

OFFERTE OPMAKEN

De Haan werken heeft alle materialen die gebruikt worden tijdens een opdracht in de productdatabase ingevoerd. Verder kan de Haan Werken uren opvoeren en is er de mogelijkheid om onder ‘diversen’ specifieke items te offreren.

Het toevoegen van producten en uren gebeurt via de ZCORE Point of Sale module.

OFFERTE AANBIEDEN

Nadat de offerte is gemaakt kan de Haan Werken deze genereren in PDF-formaat. De offerte wordt aangeboden aan de klant via het klantsysteem. Daar kan de klant de offerte inzien, opmerkingen plaatsen of de offerte direct accorderen.

Nadat de offerte is geaccordeerd kan De Haan Werken de offerte met één druk op de knop ‘omzetten’ naar een project. Vervolgens kan online een aanbetalingsfactuur worden aangeboden.

INKOOP MATERIAAL

ZCORE heeft voor de Haan Werken extra functionaliteit ingebouwd. De Haan Werken kan aan ieder product en iedere activiteit, bijvoorbeeld het bouwen van een stijger, materialen koppelen die ingekocht moeten worden. Vervolgens kan de Haan Werken een PDF uitdraaien waarop precies staat wat er ingekocht moet worden.

ZCORE kan iedere gewenste functionaliteit voor u toevoegen aan de basismodules van ZCORE.

PLANNING & DOCUMENTATIE

Via het klantsysteem kan de Haan Werken documenten uitwisselen en communiceren met haar klanten. Zo heeft de klant altijd een compleet overzicht van het project en alle documentatie voor handen, inclusief planning, offerte en facturen.

FACTURATIE

Via ZCORE factureert de Haan werken haar klanten. De factuur wordt in het klantportaal aangeboden en de klant kan direct betalen.

Het klantsysteem van de Haan Werken is gekoppeld aan Mollie. Mollie is de payment provider die wij adviseren aan onze klanten. Via Mollie kan de klant betalen via alle gangbare betaalmogelijkheden.

HUISSTIJL

ZCORE heeft niet alleen alle bedrijfsprocessen geautomatiseerd, maar ook de huisstijl van de Haan Werken vormgegeven. Inclusief, logo, visitekaartjes, briefpapier en alle visuals voor de website.

Bent u ook op zoek naar een partner die zowel uw bedrijfsprocessen kan automatiseren én de vormgeving van uw uitingen kan verzorgen? Kijk onder het kopje diensten voor een compleet overzicht van onze diensten.

BEHEER WEBSITE

Via ZCORE beheert de Haan Werken de website.

SUPPORT

Van ieder product dat u in ZCORE registreert kunt u aangeven welk BTW-percentage van toepassing is.

ZCORE OFFLINE

Wanneer u ervoor kiest om ook een lokale installatie van ZCORE te installeren zodat u in geval dat het internet uitvalt ook door kunt gaan met uw kassasysteem en het registreren van verkopen, dan kunt u via het backupsysteem iedere dag de laatste backup naar uw computer downloaden. Vervolgens kunt u in geval van nood de laatste backup installeren op uw lokale computer zodat u altijd kunt doorwerken met de laatste versie van uw systeem. Via het ZCOREBOARD heeft u altijd de laatste backups bij de hand.

Lievelinge

lievelinge • maatwerk • maatwerk cases

CATERING| FEESTEN & PARTIJEN

De Lievelinge is niet zomaar een camping die ook zeer in trek is voor grote bruiloften en partijen. Met ZCORE zijn alle processen daaromtrent geautomatiseerd

TANO BV/BA

maatwerk cases • tanobvba

AUTOVERHUUR | AUTO-ONDERDELEN

Tano verhuurt auto’s, bussen en vrachtwagens. Via de webwinkel verkoopt Tano auto-onderdelen. Met ZCORE worden alle processen

AZ Onderdelen | Onderdelenwinkel

az-onderdelen • cases

RETAIL | AZ-ONDERDELEN

AZ-Onderdelen verkoopt meer dan 5000 verschillende onderdelen elektrische onderdelen vanuit de winkel in Maastricht én vanuit de webwinkel.

Dreumeland

Dreumeland

YOGACENTRUM

Dreumeland is een centrum voor ouders die via yoga en dans een band opbouwen met hun kind. Via ZCORE beheert  Dreumeland al haar adminstratieve processen.

Soeters Car Electronics

maatwerk • soeters

INBOUWCENTRUM

Bij Soeters kunt u uw autoradio, navigatie of telefoonsysteem laten inbouwen in uw auto. Soeters gebruikt ZCORE voor alle administratieve- en planningsprocessen.

Kris Wolf | Damesmode

cases • kris wolf

DAMESKLEDING

Kris Wolf is een dameskledingwinkel in Maastricht. Kris Wolf verkoopt kleding vanuit haar winkel (kassa). ZCORE heeft de website van Kris Wolf gebouwd én ontworpen.