B1ORIGINAL

ZCORE IN ONZE WINKEL EN ONLINE

Wij hebben contact opgenomen met ZCORE omdat wij een webwinkel wilden hebben in aanvulling op onze winkel in Maastricht. Nu hebben we niet alleen onze webwinkel, maar is onze voorraad ook altijd up-to-date, kunnen we de kassa gebruiken en is onze omzet direct beschikbaar om in de boekhouding te verwerken.

ZCORE Advanced

B1Original had al een website/webwinkel die in aanbouw was. ZCORE heeft deze half afgebouwde webwinkel als basis genomen en de website/webwinkel voor B1Original gebouwd. Naast de bouw van de website en webwinkel hebben we ook tijd gestoken in de optimalisatie voor zoekmachines.

WEBSITE

ZCORE heeft de website van B1Original nagebouwd. De website bevat niet alleen de standaard ZCORE webwinkel, maar ook diverse landingspagina’s. Dit zijn pagina’s die gaan over een merk of specifieke productgroep met informatie, een catalogus en uitgelichte producten. Deze pagina’s zijn beschikbaar in het mega menu.

B1Original heeft zelf de afbeeldingen en teksten aangeleverd. Het is ook mogelijk dat wij de vormgeving en teksten van uw site verzorgen. Voor meer informatie zie het menu Diensten.

Bekijk de website

WEBWINKEL

B1Original verkoopt haar designproducten vanuit de winkel in Maastricht, maar een ander belangrijk kanaal is de webwinkel. De webwinkel bevat diverse filters en wordt zelf door B1Original onderhouden.

ZOEKMACHINE-OPTIMALISATIE

ZCORE heeft veel kennis en ervaring met het vindbaar maken van websites en webwinkels. We beginnen met het analyseren van relevante zoekwoorden via Google Adwords. We optimaliseren vervolgens pagina’s, producten en berichten met relevante zoekwoorden. Verder adviseren we over het gebruik van Sociale Media om ervoor te zorgen dat je beter vindbaar wordt.

We koppelen elke ZCORE website en/of webwinkel aan Google Analystics, Google Webmaster tools en andere relevante gereedschappen waarmee gemonitord kan worden hoe en hoe vaak de website wordt gevonden.

MEER INFORMATIE OVER SEO

SOCIAL MEDIA

B1Original maakt veel gebruik van sociale media. Via ZCORE kunnen in een handomdraai nieuwsberichten worden opgesteld die gedeeld worden op Sociale Media. Bijvoorbeeld over een nieuw product dat dan ook direct besteld kan worden. Op het moment dat het bericht wordt gepubliceerd kan de B1Original ervoor kiezen het direct te plaatsen op Facebook, Instagram, Twitter. Hiermee wordt een hoop tijd uitgespaard.

POINT OF SALE

B1Original verkoopt de producten vanuit haar winkel in Maastricht. met behulp van de Point of Sale module van ZCORE.

Met DE ZCORE Point of Sale module registreert u eenvoudig uw verkopen. Verwerk kortingen, retouren en uit-kas-transacties en druk uw kassabon met logo en voorwaarden af. Registreer klantgegevens en bouw zo een waardevolle klantendatabase op.

BEHEER WEBSITE

B1Original beheert zelf haar website. Dit is ook eenvoudig te doen vanuit ZCORE. We geven u toegang tot de elementen die u zef wilt beheren zodat het aantal schermen dat u moet kennen precies genoeg is en u niet overladen wordt met functies en pagina’s waar u niets mee doet.

Pas eenvoudig teksten, afbeeldingen en andere elementen aan op de pagina. Met de wysiwyg editor ziet u direct het resultaat van uw aanpassingen. ZCORE geeft u bij oplevering een training in het gebruik van het systeem. Daarnaast vindt u handleidingen en instructievideo’s in de helpdesk module.

ZCORE SUPPORT

B1Original heeft uiteraard de beschikking over alle functionaliteit binnen ZCORE zoals de kassa, het voorraadsysteem en alle rapportages.

Wanneer er vragen zijn dan worden deze gesteld via de ZCORE helpdesk. Deze bevat een ticketsysteem zodat ook de status van een probleem kan worden gezien.

LIVE DEMO

Wilt een demo van een van onze medewerkers zodat wij direct antwoord kunnen geven op al uw vragen?
Maak dan een afspraak of lees verder voor meer informatie.

Lievelinge

lievelinge • maatwerk • maatwerk cases

CATERING| FEESTEN & PARTIJEN

De Lievelinge is niet zomaar een camping die ook zeer in trek is voor grote bruiloften en partijen. Met ZCORE zijn alle processen daaromtrent geautomatiseerd

TANO BV/BA

maatwerk cases • tanobvba

AUTOVERHUUR | AUTO-ONDERDELEN

Tano verhuurt auto’s, bussen en vrachtwagens. Via de webwinkel verkoopt Tano auto-onderdelen. Met ZCORE worden alle processen

AZ Onderdelen | Onderdelenwinkel

az-onderdelen • cases

RETAIL | AZ-ONDERDELEN

AZ-Onderdelen verkoopt meer dan 5000 verschillende onderdelen elektrische onderdelen vanuit de winkel in Maastricht én vanuit de webwinkel.

Dreumeland

Dreumeland

YOGACENTRUM

Dreumeland is een centrum voor ouders die via yoga en dans een band opbouwen met hun kind. Via ZCORE beheert  Dreumeland al haar adminstratieve processen.

Soeters Car Electronics

maatwerk • soeters

INBOUWCENTRUM

Bij Soeters kunt u uw autoradio, navigatie of telefoonsysteem laten inbouwen in uw auto. Soeters gebruikt ZCORE voor alle administratieve- en planningsprocessen.

Kris Wolf | Damesmode

cases • kris wolf

DAMESKLEDING

Kris Wolf is een dameskledingwinkel in Maastricht. Kris Wolf verkoopt kleding vanuit haar winkel (kassa). ZCORE heeft de website van Kris Wolf gebouwd én ontworpen.